Skip to content

Boudoir

boudoir

Boudoir, boudoir, boudoir…

Posibil ca multe dintre voi sa stiti deja despre ce este vorba. La fel de posibil sa intalniti acest termen pentru prima data. Este un gen fotografic pe care nu l-am inventat( cateodata ma intreb cum ar fi fost) ci doar l-am abordat din mai multe considerente. 

La o simpla cautare pe google veti afla informatii, poate mai multe decat ati vrea. Atentie insa la definitiile care pot induce in eroare si din cauza carora poate multe dintre voi ezitati un pic cand vine vorba de experienta unei sesiuni foto de boudoir. 

Videochat versus experienta boudoir

Nu este nimic rau cu el, cum nu este treaba noastra ce alegeri fac ceilalti. Fara sa intru in discutii mai ample, fotografia pentru videochat este una comerciala, daca vreti. Fotografie de business, poftim. 

Fotografia de boudoir este mai degraba o traire, o regasire a esentei feminitatii. Aud inca barbati in jurul meu( aceiasi barbati care ma roaga sa mai pun si cate o poza mai cu fata sau macar sa le dau indicii despre cine este in fotografie) care nu concep nici in ruptul capului ca iubita/ sotia/ prietena sa traiasca o astfel de experienta.

“Pai ce, nu e suficient ca eu stiu ca este frumoasa?” ; “da’ chiar are nevoie de niste poze d’astea sa imi dovedeasca mie ceva?” 

Sau: “te pomenesti ca vrea sa faca d’ala cat sunt eu plecat”…

Dragilor, toti avem nevoie de timp si spatiu pe care sa il folosim cu si pentru noi insine. La fel si experiente care sa aduca un plus de incredere, un boost de putere si chiar sa trezeasca ceva-ul acela pe care il credeam pierdut. As exagera un pic cu cateva exemple dar nu o fac. 🙂 

Experiente

Si scriu acum despre cele personale, care sunt intotdeauna cele palpabile. Am fotografiat-o pe E( cum deja banuiesc ca stiti, nu folosesc nici macar initialele adevarate, tocmai pentru a nu da apa la moare domnilor de mai sus 🙂 ) care din diverse si foarte varii motive personale nu mi-a lasat feedback. Am crezut ca am trecut peste moment zicandu-mi ca, nah, nu e musai sa rezonez cu toata lumea, desi interactiunea noastra a fost foarte buna. 

La un moment dat, la ceva luni dupa experienta eram in mall si aud in spatele meu o voce cunoscuta. Nu am identificat-o si mi-am si stapanit curiozitatea( eram la rand la inghetata cu cel mic, purtand discutii despre estetica si efemeritatea inghetatei) de a ma intoarce.E. ma vede, ma recunoaste si ma imbratiseaza si totodata imi spune ca experienta alaturi de mine a fost covarsitoare.M-am emotionat teribil si in cele cateva minute petrecute impreuna cu copiii nostri, savurand inghetata, m-am bucurat de toate reusitele ei. Reusite care au avut legatura cu fotografiile pe care i le-am facut. 

Fotografii care i-au redat increderea in tot ce stia ca poate sa faca. 

Fotografii pe care le va repeta alaturi de mine, in noua ei versiune imbunatatita.

Dragilor, aceasta este in sine experienta de boudoir.  Intoarcere la SINE. 

Stii ca esti frumoasa dar nu simti asta?

Programeaza-ti intalnirea cu mine.

“Grația femeii temperează tragedia bărbatului.”

Cum ar fi daca am privi totul detasat, daca nu am judeca alegerile celorlalti si mai ales ne-am oferi timp si modalitati de regasire a EU-lui?

Modalitati sunt numeroase si cu siguranta nu se limiteaza la sesiuni foto. Eu v-am scris despre ele pentru ca le cunosc puterea.

Hai sa NE acordam importanta, merita! Si poate chiar sa veniti cu idei care sa ne ajute in drumul spre sine.

Dora, fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant! 

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIR – Teodora  PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email
boudoir

Boudoir

Boudoir, boudoir, boudoir… Posibil ca multe dintre voi sa stiti deja despre ce este vorba. La fel de posibil sa intalniti acest termen pentru prima

Read More »
foto boudoir

Ce este de fapt?

Foto boudoir  Este un termen adesea intalnit in cautarile de pe internet. Motivul cautarilor? Curiozitate, dorinta de a vedea de fapt altceva, poate gandul ca

Read More »

2 thoughts on “Boudoir”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *