Skip to content

Curiosi sa stiti cine este femeia din fotografia de boudoir?

fotografia de boudoir

Fotografia de boudoir.

Un gen de fotografie care continua sa controverseze si sa nasca prejudecati. Desi intr-o era a supermodernismului in materie de idei, hightech si alte combinatii, femeia care isi acorda atentie si timp doar pentru ea este judecata. Stiu ca multi dintre voi va intrebati cine este femeia din spatele fotografiilor mele…Astazi am decis sa las deoparte orice confidentialiate si sa o dezvalui, mai mult decat o fac deja prin intermediul camerei foto.

Primesc des intrebari in mesageria privata, indeosebi din partea barbatilor. Intreb la randul meu cu ce i-ar ajuta informatia primita si ghici ce? Nu stiu sa imi raspunda. Intrebarile sunt diverse, incepand cu starea civila, copii, job… Ma bucura atentia de care este inconjurata prin prisma jobului meu si mai ales de faptul ca primesc sugestii pentru viitoare sesiuni iar asta mi-a dat tema blogului de astazi. 

Cine este femeia din fotografiile mele?

Nu am intrebat 100 de romani dar va las o parte din raspunsurile generate cumva automat in urma intalnirilor la care subiectul nu este doar copilul sau ce am mai gatit. 🙂

 –  “hmmm, are un corp prea frumos ca sa aiba copii”
– “pai asta merge la sala nonstop, nu are pic de celulita”
– “las’ ca stiu eu, tu iti alegi numai femei care arata bine”.

Dragilor, asa cum spun ori de cate ori am ocazia, TU esti femeia din fotografiile mele. Si nu, nu aleg pe spranceana. Din fericire suntem toti diferiti si tot din fericire- frumosi! Iar “misiunea” mea este sa evidentiez toata aceasta frumusete dincolo de limitele pe care crezi ca le ai.  Da, cu siguranta va atrage mai mult atentia o fotografie care evidentiaza un corp tonifiat sau bine conturat. Si din experienta va spun ca nici una din femeile fotografiate de mine nu este pe deplin constienta de frumusetea ei, chiar daca nu are nici macar 1 centimetru de piele in plus… Va gasi un defect insesizabil cu ochiul liber sau poate chiar va inventa unul.

Fotografia de boudoir

Este despre fiecare dintre voi. Astfel, femeia din fotografiile mele este mama( de 1,2 chiar 3 copii); merge la sala la fel de des pe cat dau eu indicii despre femeia pe care am fotografiat-o si da, este aleasa de mine daca isi doreste cu adevarat sa traiasca aceasta experienta. 🙂 

Fotografia de boudoir se adreseaza oricarei femei care are nevoie de un boost de selfesteem( am dat-o in englezisme, stiu). Si oricarei femei care are incredere in ea si vrea doar sa isi aminteasca peste ani despre ea, cea de acum. Si femeia de acum poate avea kilograme in plus, celulita si vergeturi sau alte “defecte” blamate de societate. 

Concluzia?

Agent imobiliar, femeie de afaceri, manager de magazin, CEO, IT-ist…conteaza oare domeniul de activitate atunci cand vorbim despre feminitate si despre OMul din spatele jobului? 

Am doi copii, nu e pentru mine… Ne auzim dupa sarbatori, sa mai slabesc un pic…  Te contactez dupa ce imi fac marirea de sani…Te regasesti?

Hai sa vorbim pe limba mea despre fotografia de boudoir si sa te vezi asa cum de vad eu!

Dora, fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant! 

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIR ROMANIA– Teodora  PENES

Facebook
WhatsApp
Email
boudoir

Boudoir

Boudoir, boudoir, boudoir… Posibil ca multe dintre voi sa stiti deja despre ce este vorba. La fel de posibil sa intalniti acest termen pentru prima

Read More »
foto boudoir

Ce este de fapt?

Foto boudoir  Este un termen adesea intalnit in cautarile de pe internet. Motivul cautarilor? Curiozitate, dorinta de a vedea de fapt altceva, poate gandul ca

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *