Skip to content

Incredibil ce poate face un barbat atunci cand sotia doarme in camera cealalta! Toate astea se intampla la 2 pasi de voi!

POZE BOUDOIR

Poze boudoir?

Asa ati putea crede la prima citire insa lucrurile stau altfel. Stim cu toti ca perioada asta este numa’ buna pentru C19 si ca din ce in ce mai multa lume se imbolnaveste. 

Nu am ratat-o nici eu, caci cum ar fi fost sa nu fiu in randul lumii? 🙂 Nu zic despre cat de rau sau bine mi-a fost, cert este ca  vreo 3 zile nu prea am avut indatoririle obisnuite. 

Fotografie? Mailuri? Marketing?

Da. El este genul care ar vrea ca ziua sa aiba cel putin vreo 32 de ore, astfel ca s-a ocupat de partea administrativa a businessului nostru, cea care nu se vede in fotografii. Si pe langa asta, a fost si inlocuitorul meu in relatia cu fiul nostru minunat. Si a facut asta cu atata naturalete incat “izolarea” mea a fost mai usoara. 

Doamnelor, am scris asta pe blog pentru a va face constiente atat de puterea pe care o aveti cat si de slabiciunile inerente. Si totodata, daca mai este cazul, sa acordati importanta si aprecierea cuvenita sotilor vostri. Fara ei nu am fi noi. 

Gospodarie, gatit, atentie.

Am fost absenta fizic de la toate astea si este incredibil cat de iubita m-am simtit si cum nu am avut nici o secunda un sentiment de vinovatie, cum o faceam pe vremuri. 🙂 

Voi aveti pe cine sa va bazati atunci cand aveti astfel de momente? Ce face partenerul tau atunci cand dormi in camera cealalta?

 

Dora

Fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant.

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIR – Teodora  PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *