Skip to content

Ce este de fapt?

foto boudoir

Foto boudoir 

Este un termen adesea intalnit in cautarile de pe internet. Motivul cautarilor? Curiozitate, dorinta de a vedea de fapt altceva, poate gandul ca este ceva interzis…

Fotografia de boudoir este un gen de fotografie care se concentreaza pe portrete și fotografii “intime” ale femeilor. Este cu siguranta o modalitate de a celebra feminitatea, sexualitatea și increderea în sine.

Ce ar trebui sa port pentru sedinta foto boudoir?

Nu exista cu adevarat un singur raspuns la aceasta întrebare – depinde de ceea ce te face sa te simti cu adevarat confortabil. Sunt femei care aleg sa poarte lenjerii foarte sexy, în timp ce altele prefera o tinuta mai conservatoare. Sau, asa cum am mai spus poti fi imbracata complet. Nu te ingrijora, pentru a stabili toate aceste detalii ne vom consulta inainte. 

Cum ma pregatesc pentru sedinta foto boudoir?

Inainte de toate asigura-te ca iti doresti cu adevarat aceasta sedinta! Apoi fa un research printre fotografii din orasul tau si asigura-te ca rezonezi cu stilul lor de munca. Daca sunt eu cea care ti-a atras atentia, tot ce ai de facut este sa ma contactezi. 

Am emotii în legatura cu sedinta foto boudoir – ce ar trebui sa fac?

Este perfect normal. La urma urmei nu este o sedinta obisnuita si vei descoperi ca vei afla despre tine lucruri minunate pe care poate le-ai uitat… 

Relaxeaza-te si spune-mi toate temerile tale iar eu ma voi asigura ca vei savura toata aceasta experienta din plin! 

Care sunt beneficiile fotografiei boudoir?

Ma voi axa pe un singur raspuns: recapatarea increderii si se adreseaza femeilor de toate varstele. Poate fi, de asemenea, un instrument puternic de auto-exprimare și de dezvoltare personala.  Tine cont ca experienta aceasta inseamna sa te simți frumoasa și sexy – iar aceasta poate fi o experienta incredibil de valorizanta pentru orice femeie.

Tot ce ai de facut este sa savurezi aceasta experienta si sa ai incredere in tine. 

Dora, fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant! 

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIR – Teodora  PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *