Skip to content

Fotografia de boudoir. De ce sa o faci?

fotografia de boudoir | boudoir constanta | dora boudoir

Fotografia de boudoir

La originea lui, cuvantul boudoir, conform DEXonline insemna: “Salonaș elegant și intim al unei femei” sau “Salon intim de primire al unei femei (mai ales din așa-zisa înaltă societate).”

Astazi termenul este asociat mai degraba cu fotografia de boudoir, cumva menit sa alature in mod mai mult decat senzual fotografia si intimitatea.

Cu siguranta stii ca un simplu umar dezgolit poate starni pasiuni. Sau ca simpla “zarire” a unei lenjerii de dantela pe sub o camasa poate emana senzualitate. Si erotism.

Dar ca increderea in sine vine atunci cand iti vezi o parte dezgolita a corpului pusa in lumina si pozitia corecta? Asta stiai?

De ce ai face fotografie de boudoir? Cu siguranta din multe motive care tin de acceptare, de varsta, de “teama” de a nu arata la fel peste cativa ani…

De cele mai multe ori decizia atarna de un prag “psihologic” al varstei sau de numarul de kilograme.

Femeile aflate in zona de confort se pun pe primul plan si isi accepta corpul.  Cele care se lasa “intimidate” de perfectiunea din reviste se ascund in spatele: “as face si acum, dar las’ sa mai slabesc putin”; “poate daca aveam sanii mai fermi…”, “daca nu aveam cicatricea…”, uitand ca este vorba despre ELE, asa cum sunt ACUM.

Pentru ca celebrarea are momentul ei.

Pentru ca frumusetea sta in ochii privitorului. Si nu facem referire la privitorul din social media. 🙂

Pentru ca de fiecare data cand te vei privi in aceste fotografii vei realiza ca TU esti singura care detine controlul asupra frumusetii si unicitatii corpului tau.

Pentru ca boudoir nu inseamna doar a te dezbraca in fata aparatului de fotografiat.

Fotografia de boudoir lasa sa iasa la iveala senzualitatea, feminitatea si erotismul pe care le-ai ingropat demult in sertarul cu lenjerie provocatoare.

Fotografia de boudoir este o experienta.

Deschide sertarul si hai sa aducem la iveala pe adevarata tu!

Dora

Fotograf de sentimente si femei frumoase.

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIRTeodora  PENES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *