Skip to content

Fotografie boudoir in centrul atentiei.

fotografie boudoir

Fotografie boudoir

Nucleu

Dintotdeauna, femeia a fost in centrul atentiei, indiferent de vremuri. Chiar daca din punct de vedere socio economic statutul a fost diferit, ea a fost cea in jurul careia s-au tesut intrigi, razboaie, povesti de dragoste si… tot! 

Iubita

Seducatoare, romantica, cu zambetul pe buze, cocheta. Pare ca are tot timpul din lume. 🙂 

Sotie

Seducatoare, romantica, cu acelasi zambet pe buze, cocheta, pe fuga…

Mama

Le are si ea pe toate si ceva in plus. Un altfel de zambet, poate ceva kilograme care se dau greu pierdute, cateva cearcane si poate mai putina rabdare. Poate, dar nu obligatoriu. Cert este ca transformarile au loc nu doar fizic astfel ca, daca ele nu sunt impartasite, apar nemultumiri care genereaza frustrari, sentimente nu tocmai placute legate de propria persoana. 

Femeia

Despre tine este vorba in fiecare zi. Si despre tine este vorba si in fotografiile mele. 

Cum altfel?

Pentru tine care sunt motivele de fericire? Ce te face cel mai mult sa vibrezi? Cand a fost ultima data cand te-ai simtit seducatoare? Sau romantica? Cand ai fost ultima data in centrul atentiei?

Tu

La ce te gandesti acum?

Da un click pe melodia de mai jos si fii atenta la versuri. Adunate, combinate, imbinate… ganduri frumos armonizate pe care daca le asculti descoperi ca te regasesti. Asculta si gandeste-te un pic la cine esti de fapt si daca ai nevoie de un imbold. Intre timp eu te astept, gata sa scoatem la iveala prin fotografie boudoir aripile pe care nici nu credeai ca le ai mereu pregatite de zbor! 

Dora

Fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant.

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIR – Teodora  PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *