Skip to content

8 martie, ziua dedicata femeii. Doar una, cand avem cel putin 1000 de motive?

ziua femeii

Ziua Femeii.

Ziua Internationala a femeii se sarbatoreste pe data de 8 martie.  In goana nebuna dupa cadoul perfect,  similara cu cea a perioadei Sarbatorilor de iarna, pierdem din vedere esentialul ei. In incercarea de a gasi buchete uriase de flori, de ursuleti si ciocolate …Fara a exista un standard al cadourilor( pentru ca pana la urma se pare ca gestul conteaza), cati dintre noi ne-am intrebat ce isi doreste cu adevarat femeia de langa noi? 

Iubita, sotia, mama, bunica, fiica.

Ne-am intrebat vreodata ce le-ar face fericite? Daca in loc de o floare astazi le-am oferi un zambet in fiecare zi?

Este 8 martie o zi mai deosebita decat 6 februarie?

Cu siguranta da, daca ne gandim ca e un pic mai… primavara. 🙂 

Doamnelor si domnilor, haideti sa facem ca fiecare zi sa fie speciala. Haideti sa celebram Viata, Iubirea, Dragostea si femeia in fiecare zi! Pentru ca nimic nu este prea putin si cand este iubire prea putin poate fi totul. 

O zi in care esti in centrul atentiei te face fericit(a).

Dar putem imparti fericirea asta la restul zilelor? Ne ajung trandafirii si ciocolata pentru celelalte luni ale anului? 🙂

365 de zile de celebrare. 

In care sa constientizam puterea pe care o avem asupra lumii, dragostea pe care o daruim celor din jur, iubirea pe care o avem de impartasit. Si frumusetea pe care nu ne-o poate lua nimeni, la nici o varsta. O zic eu, fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant.

Ziua Femeii

Este in fiecare zi. Tine doar de tine sa o constientizezi. Ai puterea! 

P.S.: Domnilor, importanta voastra in viata noastra ne face sa vrem sa fim in centrul atentiei. Pentru voi suntem frumoase, cochete, romantice, nervoase, agasante, teribil de dragastoase, isterice si compulsive la cumparaturi. Va iubim. Cum altfel? 

Nota autoarei. 

Astazi fara fotografie de boudoir, desi merita impartasite. Astazi este despre nostalgie si despre fericirea simtita in momentul in care am facut fiecare fotografie. 

Sa ne dezlantuim romantismul, sa privim cu emotie fiecare inceput, sa scapam de lanturile prejudecatii si…  sa privim mereu spre cer. 

La multi ani, in fiecare azi

Dora

Fotograf al celor mai frumoase femei de pe Pamant.

Copyright © 2019 Dora Boudoir

FOTOGRAFIE DE BOUDOIR CONSTANTA – BOUDOIR CONSTANTA – FOTOGRAFIE DE BOUDOIR – Teodora  PENES

Facebook
Pinterest
WhatsApp

1 thought on “8 martie, ziua dedicata femeii. Doar una, cand avem cel putin 1000 de motive?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *